Gelsectan koulutusvideo

Gelsectan lievittää ripulipainotteisen IBS:n oireita nopeasti ilman haittavaikutuksia. Katso koulutusvideo alla – muista klikata äänet päälle.

HOITOSUOSITUKSET

Gelsectan-valmistetta suositellaan Espanjassa ja Italiassa ripulipainotteisen IBS:n hoitoon.

  1. Asociación Española de Gastroenterologia (2019) Documento de actualización de la Guía de Práctica Clínica sobre el síndrome del intestino irritable, s. 55. https://www.aegastro.es/sites/default/files/archivos/guia-clinica/siendrome_del_intestino_irritable.pdf
  2. Neri, M. C. (2019) La sindrome del colon irritabile. Rivista Società Italiana di Medicina Generale. 2019; 4:26,s. 56. https://www.simg.it/rivista-simg-numero-4-settembre-2019/

Copyright © 2020 Sabora Pharma Oy

All rights reserved.

Hyvävointi.fi tarjoaa tietoa, tutkimuksia, käytännön ratkaisuja ja muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista liittyen vatsan hyvinvointiin, naisen intiimiterveyteen, kuinka pysyä terveenä matkalla, koko perheen hyvinvointiin ja aktiivisen liikkujan terveyteen. Tule voimaan hyvin kanssamme! LUE LISÄÄ!

Sabora Pharma Oy

info@sabora.fi
Puh 029 3700 350
PL 20, 03601 Karkkila

Sabora on suomalainen vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on sitoutunut uudistamaan ja vahvistamaan hyvää oloa ja elämänlaatua Suomessa. Kehitämme ja markkinoimme laadukkaita ja edistyksellisiä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.